Buradasınız: AnaSayfa › Serdar-Haksal
SERDAR HAKSAL’IN ÖZGEÇMİŞİ:
Ses Sanatçısı, Çamlıca Musıkî Derneği Hocası, Şefi, Kemânî, Piyano Hocası.

1986 yılında Kadıköy/İstanbul'da doğdu. İlhâmi Ahmet Örnekal İlkokulu, Doğuş Koleji, Anakent Koleji, ve Kültür Üniversitesi Sinema Televizyon ve Oyunculuk bölümünde okudu.

Sekiz yaşında Ayhan Haksal yönetimindeki Çamlıca Musıkî Derneği Çocuk Korosuna girdi.

1994 yılında İstanbul Üniversitesi Solfej ve Piyano eşlik Hocası Fatoş Tozar ve İstanbul Üniversitesi Piyano Bölümü Yrd. Doç. Ayşen Kâtipoğlu'ndan yedi yıl aralıksız özel piyano dersi aldı.

Çamlıca Musıkî Derneği Usûl, Solfej ve Nazariyat Hocası olan Serdar Haksal, Çamlıca Musıkî Derneğinde, 2004 yılından itibaren önce Mithat Arısoy, sonra Özgür Koban'dan altı yıl aralıksız keman dersi aldı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Musıkîsi Bölümünü bitirdi.

Çamlıca Musıkî Derneğinde Keman ve Piyano Enstrüman Öğretim Görevlisi olan Serdar Haksal, aynı zamanda, Yıllarca, Büyük Formdaki Eserlerin Nota ve Usûlleri Vurularak Deşifre Edildiği Klâsik Koromuzda, Maestro Keman Olarak Görev Almaktadır.

Çamlıca Musıkî Derneği İcra Topluluğu Repertuar Hocalığı ve Şefliği görevini, sürdüren Serdar Haksal, Radyo ve Televizyon Programlarında, Solist, Koro Şefi ve Keman Sanatçısı olarak sanatını sürdürmektedir.

SANAT KURULU