Buradasınız: AnaSayfa › Dernek-Hakkinda

Dernek Hakkında

Çamlıca Musıkî Derneği, Üsküdar Zeynep Kamil'de faaliyet göstermektedir.

Derneğin amacı, Türk Milli Kültürünün önemli bir öğesi olan Türk Musıkî’ sini sevdirmek, yaşatmak, yaymak, yersiz değişikliklerden korumak, kurslar ve seminerler düzenleyerek; kursiyer ve üyelerin Musıkî Kültürünü arttırarak gelişmelerini sağlamaktır. Aynı zamanda Çamlıca Musıkî Derneği' nde; korist, solist, sâzende, bestekâr, koro şefi, araştırmacı ve sunucu yetiştirmeye yönelik çalışmalar da sürdürülmektedir.

Dernek yönetimi ve hocaları yukarıdaki faaliyetleri gerçekleştirmek için Türk Musıkî’ sinin teorik esaslarına göre çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmalar; İcra Topluluğu ve Klâsik koro olarak yapılmaktadır. Çamlıca Musıkî Derneği İcra Topluluğu her türlü etkinliklerde aktif olarak derneği temsil etmektedir.

Dernekte; Salı: 17.00 ilâ 20:00, Perşembe 18.30 ilâ 20.00, Cumartesi 17:00 ilâ 19:00 saatleri arasında; Musıkî Edebiyatı, Usûl, Nazariyat, Solfej Dersleri; Repertuar eğitimi ve Enstrüman Dersleri verilmektedir.

Çamlıca Musiki Derneği Repertuar Hocaları
İcra Topluluğu Serdar Haksal
Klâsik Koro Ayhan Haksal

Eğer dostane, sevgi dolu ve saygılı bir ortamda beraber üretip, beraber başarının tadını çıkarmak istiyorsanız Çamlıca Musıkî Derneği' nin kapıları size açıktır.

Gel Güzelim Çamlıca' ya